NOTÍCIES

El conseller Roger Torrent i l’alcaldable Teresa Rull recullen les necessitats de l’empresariat del polígon industrial de Valls

Van visitar l’empresa AltCam Automotive i es van trobar en un dinar de treball amb una vintena de representants del món empresarial local divendres passat.

El conseller i l'alcaldable, durant la visita a AltCam Automotive.
El conseller i l'alcaldable, durant la visita a AltCam Automotive.

El conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent Ramió, va visitar Valls divendres passat 17 de febrer per acompanyar la regidora i alcaldable per Esquerra Republicana, Teresa Rull Ferré, en una trobada amb el món empresarial de la ciutat. Durant un dinar de treball amb representants de les empreses del polígon industrial, el conseller va manifestar que “posem en el centre de les nostres polítiques municipals les empreses locals, que són essencials en el desenvolupament econòmic i en la creació de llocs de treball” i va destacar la importància d'associar-se per “ser més fortes i fer més pressió” per treballar plegades i sentir-se representades davant les administracions.

El conseller Torrent va iniciar l’estada a Valls amb una visita a l’empresa del polígon AltCam Automotive, que dissenya i fabrica tot tipus de peces de plàstic i d’altres materials per a la indústria de l’automòbil. El van acompanyar Teresa Rull i Francesc Moix, president de l’Associació d’empresaris del polígon industrial de Valls (Assem), i van recórrer la planta en companyia de l’equip directiu encapçalat pel gerent, Gerard Gatell.

Seguidament, es van desplaçar fins el lloc del dinar de treball, on una vintena de representants de l’Assem, de la Cambra de Comerç de Valls i altres empresaris i empresàries del polígon els van poder transmetre les seves inquietuds i necessitats durant les dues hores que va durar la trobada. El mateix conseller Roger Torrent, la regidora Teresa Rull i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà, van recollir-les amb la voluntat de cercar i consensuar les possibles solucions a les seves demandes.

Teresa Rull va explicar-los que “a partir de l'escolta activa del sector i de la diagnosi de l'estat real del polígon, volem prioritzar els projectes i planificar i calendaritzar les actuacions que cal fer i els recursos que s'hi han de posar des de l'Ajuntament”. Així mateix, “cal un treball transversal amb la formació professional -va dir- per tal que resulti útil a les empreses i puguin cobrir totes les seves necessitats de perfils professionals”.

La visita del conseller Torrent al territori va acabar, posteriorment, amb una sessió preparatòria de cara a les eleccions municipals del 2023 amb els municipis de l’Alt Camp. Es va celebrar al Pla de Santa Maria amb les persones que integren les diferents llistes que s’estan confeccionant a la comarca i també hi van prendre part la candidata vallenca Teresa Rull i el seu equip.